Menu

Diamant ballroomschoen voor Dames 050047001

€ 97,95
+
Diamant
€ 97,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant 050047001 is een klassieke en elegante dansschoen, perfect voor Ballroom. De dansschoen is volledig van suède, waardoor de dansschoen soepel aanvoelt en helemaal naar de voet gaat vormen. Ook de zool is van suède, waarmee soepel en met voldoende grip gedraaid kan worden.

Deze dansschoen is onderdeel van de comfort lijn van Diamant en heeft daardoor een extra zacht voetbed en een zachte binnenkant. Door de dichte neus en het bandje over de wreef biedt deze dansschoen extra veel ondersteuning. Het bandje kunt u zelf afstellen op de gewenste lengte en houdt de voet goed op z'n plek.

De Cubaanse hak heeft een hoogte van 4,5 centimeter en heeft een breder oppervlakte voor meer stabiliteit tijdens het dansen. Deze dansschoen heeft een normale breedte en is geschikt voor zowel beginnende dansers als gevorderden. De binnenvoering bestaat uit antibacterieel en vocht absorberend microvezel. 

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant