Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant ballroomschoen voor Dames 050-047-001

Diamant 050-047-001 ballroomschoenen voor dames dichte neus zwart Langere levertijd
€ 104,95 (inc 21% BTW)
+
Let op!
Dit product heeft een afwijkende levertijd!
Diamant
€ 104,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant 050-047-001 zijn een klassieke en elegante dansschoenen, perfect voor Ballroom. De dansschoenen zijn volledig van suède, waardoor de dansschoenen soepel aanvoelen en helemaal naar de voet gaat vormen. Ook de zool is van suède, waarmee soepel en met voldoende grip gedraaid kan worden.

Deze dansschoenen zijn onderdeel van de comfort lijn van Diamant en heeft daardoor een extra zacht voetbed en een zachte binnenkant. Door de dichte neus en het bandje over de wreef bieden deze dansschoenen extra veel ondersteuning. Het bandje kunt u zelf afstellen op de gewenste lengte en houdt de voet goed op z'n plek.

De Cubaanse hak heeft een hoogte van 4,5 centimeter en heeft een breder oppervlakte voor meer stabiliteit tijdens het dansen. Deze dansschoen heeft een normale breedte en is geschikt voor zowel beginnende dansers als gevorderden. De binnenvoering bestaat uit antibacterieel en vocht absorberend microvezel. 

 

  • Comfort lijn 
  • Cubaanse hak 4,5 centimeter 
  • Normale breedte 

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant