Menu

Diamant Dames Ballroom Dansschoenen 107013092

€ 89,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 89,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant Dames Dansschoen 107013092 is een stijlvolle Ballroomschoen in wit satijn. Deze schoen is geschikt voor zowel wedstrijden, trainingen, feestjes en bruiloften. Het kruisbandje over de enkel en wreef zorgt ervoor dat de voet goed op zijn plek blijft en de lage Spaanse hak van 4,2 centimeter zorgt voor stabiliteit tijdens het dansen. Deze dansschoen heeft een normale breedte en een extra ondersteunend comfort voetbed. De v-vormige dichte neus geeft deze dansschoen een elegant uiterlijk.

Het gekruiste bandje heeft geen gaatjes en is dus perfect naar uw voet verstelbaar. Dit bandje beschikt ook over een drukknoop systeem wat aan- en uittrekken zeer gemakkelijk maakt. De binnenvoering bestaat uit antibacterieel en vochtabsorberend microvezel uit Italië. De buitenzool is gemaakt van suède voor een soepele draaibewegingen. Voor de suède zool raden wij u een bijpassende Diamant schoenborstel aan om de levensduur van uw dansschoen aanzienlijk te verlengen.

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant