Menu

Diamant Dames Dansschoenen met VarioSpin zool 188234548V

Diamant Dames Dansschoenen met VarioSpin zool 188234548V Langere levertijd
€ 94,95
+
Let op!
Dit product heeft een afwijkende levertijd!
Diamant
€ 94,95
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant 188-234-548-V is een dames dansschoen in comfortabel vetermodel. Ideaal om te gebruiken als oefenschoen voor Salsa, Latin, Ballroom, Swing en Social. Deze dansschoenen zijn handgemaakt in Duitsland. Het hoogwaardige wedstrijd trainingsmodel heeft een 5-gaats vetersluiting en een gewatteerd voetbed. Dit comfortabele Diamant Multiflex voetbed is vervaardigd in breedte F (normale breedte) en voorzien van een flexibele splitzool.

De binnenvoering bestaat uit ademend, antibacterieel en vochtabsorberend microvezel van een Italiaanse premium producent. Het bovenmateriaal is gemaakt van zwart microvezel gecombineerd met zwarte stof met glitter pailletten. De Cubaanse hak is schokabsorberend en biedt veel stabiliteit.

Uniek aan deze dansschoen is de innovatieve VarioSpin zool. Met VarioSpin dansschoenen heeft u altijd de juiste dansschoenen voor elke dansstijl en vloertype! Of de dansvloer nu van parket of hout, tapijt, kunststof of steen is. Zowel binnen als buiten kan er soepel en veilig gedanst worden.

Kenmerken:

  • Diamant 188-234-548-V
  • Plastic VarioSpin zool: geschikt voor iedere vloer
  • Vetermodel oefenschoen
  • Splitzool
  • Breedte F (gemiddeld)
  • Cubaanse hak 3,7 cm
  • Materiaal: microvezel, pailletten
  • Kleur: zwart

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant