Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant Dames Latin Dansschoenen 035-087-013

Diamant 035-087-013 Dames Latin Dansschoenen zilver Bestseller
€ 112,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 112,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant Dames Latin Dansschoen 035087013 heeft het stijlvolle uiterlijk van een open model, maar biedt toch wat extra stevigheid door het huidskleur gaas tussen de bandjes. De vier bandjes op de neus lopen in een mooi dubbel kruis, en houden uw voeten goed op de plaats. Dit model heeft tevens een gekruist bandje om de enkel, welke ook om de wreef gedragen kan worden. Dit bandje beschikt over een drukknoop systeem, waardoor de dansschoenen gemakkelijk en snel aan- en uitgetrokken kunnen worden. De flare hak is 6,5 centimeter hoog en geeft de danser genoeg stabiliteit.

Deze Diamant dansschoen is gemaakt van zilver synthetisch materiaal van hoge kwaliteit. De binnenvoering bestaat uit antibacterieel en vochtabsorberend microvezel uit Italië. De dansschoen heeft een normale breedte. De suède zool maakt draaien gemakkelijker, waardoor de gewrichten minder belast worden tijdens het dansen. Voor deze suède zool raden wij u een bijpassende Diamant schoenborstel aan om de levensduur van uw dansschoen aanzienlijk te verlengen.

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant