Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant Dansschoenen voor Dames 048-112-001

€ 112,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 112,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant 048-112-001 zijn comfortabele dansschoenen voor dames. Dit model is ontworpen voor de extra brede voet en is onderdeel van de comfort lijn. Dit betekent dat het voetbed zeer zacht is met extra ondersteuning onder de wreef. Door het suède materiaal gaat deze dansschoen zich mooi naar de voet vormen.

Door de klassieke uitstraling met een ronde dichte neus zijn deze dansschoenen geschikte voor meerdere dansstijlen en kan deze gebruikt worden voor zowel trainingen als voor dansavonden. Deze dansschoenen hebben een Spaanse hak van 4,2 centimeter wat zal zorgen voor extra stabiliteit en comfort.

De zolen zijn gemaakt van suède, waardoor er soepel en met voldoende grip gedraaid kan worden. Met van een gekruist bandje wat onder de wreef doorloopt en wat is voorzien van een handige drukknoop gesp. De voering bestaat uit antibacterieel en vocht absorberend microvezel.

 

  • Spaanse hak 4,2 centimeter
  • Drukknoop gesp 
  • Suede zool 

 

 

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant