Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant dansschoen voor dames 113-009-034

€ 112,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 112,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant 113-009-034 zijn mooie dansschoenen voor dames. Deze dansschoenen van Diamant zijn een prachtig damesmodel in klassieke stijl. Het is een model met een gesloten neus en een mooie v-instap. Het bandje loopt gekruist over de wreef en sluit door middel van een eenvoudige klikgesp. Omdat het bandje geen gaatjes heeft, is het op elke gewenste afstand af te stellen. Op deze manier blijft de voet goed in de schoen zitten. Dit model heeft een gemiddelde breedte en een stabiele hak van 5,5 cm hoog. Het materiaal is leer van zeer goede kwaliteit, dat nog een beetje gaat vormen naar de voet. Dit resulteert in een uitstekende en comfortabele pasvorm. De zolen zijn van suède, waardoor draaien u gemakkelijk afgaat. Tegelijkertijd zorgt het suède ervoor dat u voldoende grip hebt op de dansvloer. Dit model is verkrijgbaar in het zwart.

 

  • Gesloten neus 
  • V-instap
  • Hak 5,5 centimeter hoog

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant