Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant Latin schoen voor Dames 141-077-084

€ 112,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 112,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

Diamant 141-077-084 zijn prachtige dansschoenen voor dames. Diamant dames Latin dansschoenen gemaakt in Duitsland. Handgemaakt met een neus van twee boven elkaar geplaatste vleugels die zich aanpassen aan de voeten. De schoenen met open teen zijn voorzien van een makkelijk drukknoopsysteem voor snel openen en sluiten van de kruisende hielriem. Deze dansschoenen zijn gemaakt in een normale breedte en voorzien van een elegante Flare hak van 5 cm. Als binnenvoering wordt een ademende, antibacteriële en vochtabsorberende microvezel stof van een Italiaanse premium kwaliteit gebruikt. Voor de buitenste materialen is gebruik gemaakt van zacht zwart suède leer en een zwarte python print. De zolen van de schoen zijn ook van hoge kwaliteit suede leer. Dit maakt het draaien een stuk makkelijker, zonder grip te verliezen.

 

  • Handgemaakt 
  • Suede zool 
  • Flare hak 5 centimeter 

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant