Menu
  •  
  •  
  •  

Diamant Latin schoen voor Dames 141-077-335

€ 112,95 (inc 21% BTW)
+
Diamant
€ 112,95 (inc 21% BTW)
Goedkoper gezien? Tel Bestellen

Danswinkel.nl geeft u de mogelijkheid om telefonisch een
bestelling te plaatsen.

Lukt het niet op een bestelling te plaatsen? Of heeft u eerst nog een dringende vraag over onze artikelen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Wij adviseren u graag en kunnen direct een bestelling voor u plaatsen. U kunt ons bereiken van dinsdag t/m zaterdag tussen 10:30 en 17:00 uur.

Bel: 0356217111
Product Informatie

De Diamant dames Latin dansschoenen 141-077-335 zijn handgemaakt in Duitsland. Deze elegante dansschoenen hebben een open neus met twee boven elkaar geplaatste vleugels die zich vormen naar de voet. Deze dansschoenen zijn voorzien van een handig drukknoopsysteem voor snel openen en sluiten van de kruisende hielriem.

Deze dansschoenen zijn gemaakt in normale breedte en voorzien van een elegante Flare hak van 5 centimeter. Als binnenvoering wordt een ademende, antibacteriële en vocht absorberende microvezel stof van een italiaanse premium kwaliteit gebruikt.

Het materiaal bestaat uit zwart microvezel met een dikte van 0,8 millimeter. De zool van de schoen is gemaakt van hoge kwaliteit suède. Dit maakt het draaien een stuk makkelijker, zonder grip te verliezen.

 

  • Microvezel 
  • Flare hak 5 centimeter 
  • Open teen 
Product Video

-5% Korting
Op bestelling van Diamant dansschoenen.
Gebruik kortingscode: lovediamant